Afzuigarmen Alsident System®
Hier vindt u afzuigarmen van het merk Alsident® voor een debiet van 45 m3/h tot 400 m3/h die vooral hun toepassing vinden in laboratoria en kleine tot middelgrote ondernemingen. Er zijn 4 types verkrijgbaar;

  • De Aluminium armen (AL) gebruikt in de meeste toepassingen waar geen eisen gesteld worden ivm chemische bestendigheid of elektrische geleidbaarheid. De armen zijn gemaakt van aluminium met polypropyleen gewrichten in de kleuren rood, wit of zwart. Ze wijn robuust en sterk.
  • De chemish bestendige polypropuleen armen (PP) welke gebruikt worden in toepassingen met agressieve dampen. De armen en gewrichten zijn gemaakt van polypropyleen.
  • De Antistatische armen (AS) welke gebruikt worden in toepasssingen waar elektrostatische ladingen van belang zijn zoals bijvoorbeeld in de elektroncia sector of in explosiegevaarlijke omgevingen. Ze zijn gemaakt van aluminium met een geleidbare coating en gewrichten gemaakt van geleidbaar zwarte polypropyleen.
  • De ATEX armen voor explosieve omgevingen. De armen zijn goedgekeurd voor gebruik in ATEX zones volgens standard EN 13463-1:2001 paragraaf 13.3.4.7 en IEC 61340-4-1:2003. Ze zijn gecertifieerd als EX II GD. De armen zijn ook goedgekeurd voor gebruik in ESD omgevingen door zowel de deense DELTA als de duitse BAM volgens standaard IEC 61340-5-1 en IEC 61340-4-1.

De armen zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen,montage vormen en diameters naargelang het type.  Voor de juiste keuze kan u zich steeds tot ons wenden voor deskundig advies over uw specifieke toepassing. Selecteer hieronder een type van arm om te zien welke versies er beschikbaar zijn.

ALAluminium  PPPolypropyleenASAntistatischATEX
Atex

  

 

 

 

 

 

 

 

alsidim
Alsident System®

Onze partner Alsident System® is gespecialiseerd in de distributie en ontwikkeling van afzuigarmen voor labo- en produktie-omgevingen. Ze zijn speciaal ontworpen voor  een betere werkplek te creëren en een betere bescherming te bieden aan operatoren tegen gas, stof en vervuilde lucht. Alsident System® staat wereldwijd in de frontlinie wat betreft lage druk afzuigsystemen. De afzuigsystemen kunnen aangepast worden aan de individuele behoeften en noden. Zij worden gebruikt in tal van toepassingen in werkplaatsen, labo's, scholen, universiteiten, ziekenhuizen, chemische bedrijven en in de elektronische industrie. Op de website van  Alsident System® staat een  volledig dimensioneringsprogramma voor alle armen in functie van de werkplek. Zeker de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen.

Dimensioneringsprogramma Alsidim

De Alsident System® webpagina biedt u een unieke mogelijkheid om uw wensen en behoeften te visualiseren door middel van een dimensioneringsprogramma. Dit programma geeft een 2D-voorstelling van uw huidig ontwerp op gebied van montage hoogte, manier van montage en gewenst werkbereik in verhouding met uw werkomgeving zoals tafels, stoelen en zelfs personen. Dit zowel in vooraanzicht als in bovenaanzicht. Voor bijkomende informatie verwijzen we u naar de website van onze partner www.alsident.com.  Via www.alsidim.com kom je direct in het dimensioneringsprogramma.